Які фільми ви б хотіли бачити на сайті?
|
|
Sailos | Дата: Середа, 11.06.2008, 21:27 | Сообщение # 16 |
Admin
Група: Администраторы
Повідомлення: 43
| Quote (StreETBalLisT) В мене э велик1 запити He Got Game, Above the Rim, White Men Can't Jump, ТРЕНЕР КАРТЕр - мен1 ппц тре ц1 ф1льми!!!!!!! Добре будемо шукати......
|
|
| |
escaper007 | Дата: Неділя, 15.06.2008, 23:53 | Сообщение # 17 |
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлення: 4
| Quote (Admin) Ну я б хотів фільм де якогось футболіста в Англії посадили в тюрму і там менти грали футбол проти ув'язнених. Непомню як зветься вроді Костоломи Quote (Admin) Ну я б хотів фільм де якогось футболіста в Англії посадили в тюрму і там менти грали футбол проти ув'язнених. Непомню як зветься вроді Костоломи я згадав друга назва того фільму "зла машина" (meen machine)-вроді такДодано (15.06.2008, 23:53) --------------------------------------------- САЙЛОС, шо скажеш на рахунок фільмєца :"той що нелешає сліду" (нє оставляющий слєда- якшо на маскальській) це там щось про терористів, що викрадали людей, потім мутили якуксь фігню з сайтами-чим більше людей заходить тим швидше людина помирає. -- корочє бачив трейлер по ентер фільмі. (він вийшов в прокт ще десь 13-15 травня) я б сам пошукав, але блін трафік на цей місяць от - от закінчиться. підмутиш------даш знати. спс
|
|
| |
FAZER | Дата: Понеділок, 16.06.2008, 01:27 | Сообщение # 18 |
Майор
Група: Модераторы
Повідомлення: 8
| Жанр: Триллер, Криминал Страна: США Pearl Productions Режиссер: Грегори Хоблит /Gregory Hoblit/ В ролях: Дайан Лэйн /Diane Lane/, Билли Бурк /Billy Burke/, Колин Хэнкс /Colin Hanks/, Джозеф Кросс /Joseph Cross/, Мэри Бет Херт /Mary Beth Hurt/, Питер Льюис /Peter Lewis/, Тайрон Джордано /Tyrone Giordano/, Перла Хэйни-Джардин /Perla Haney-Jardine/, Тим Де Зарн /Tim De Zarn/, Крис Казинс /Christopher Cousins .../ Сюжет фильма: Группа специалистов-компьютерщиков из ФБР пытается обезвредить убийцу-маньяка, похищающего свои жертвы и подвергающим их страшной мучительной смерти, снимая это на ВЕБ-камеру и показывая в Интернете, дабы все больше и больше зрителей смогли увидеть плоды его работы.. IMDB 6.1/10 (3,730 votes) Продолжительность: 01:37:00 Качество видео: DVDRip Видео: кодек: XviD, размер кадра: 672x384, битрейт: 1564 кб/с Аудио: язык: Русский, перевод: дублированный (дубляж), кодек: AC3 5.1, битрейт: 448 кб/с Размер: 1,37 GB
|
|
| |
FAZER | Дата: Понеділок, 16.06.2008, 01:31 | Сообщение # 19 |
Майор
| Силка на Неоставляющий Следа Силка на Неоставляющий Следа
Повідомлення відредегував FAZER - Понеділок, 16.06.2008, 01:57 |
|
| |
FAZER | Дата: Понеділок, 16.06.2008, 01:53 | Сообщение # 20 |
Майор
| оригинале: Mean Machine Жанр: комедия Актеры: Винни Джонс, Джейсон Стэтэм, Дэнни Дайер, Дэвид Келли, Дэвид Хеммингс, Вэс Блэквуд, Робби Джи Режиссер: Барри Скольник Производство: Paramount Pictures, 2001 год Дэнни Михэн игрок сборной Англии по футболу имел всё деньги, славу и девушек. Но после матча Англия-Германия всё рухнуло его обвиняют в сдаче матча. Дэнни пытается найти утешение в алкоголе, но попадает в тюрьму. Колония в которой он числится имеет свою футбольную команду, которая считается одной из сильнейших. Нового заключенного приглашают играть за тюремщиков, предлагая деньги и власть, но Дэнни отвечает отказом и, несмотря на козни администрации, создает свою команду из заключенных. Первый и последний матч тюремщиков и зеков, так что победит власть или дух свободы?
|
|
| |
FAZER | Дата: Понеділок, 16.06.2008, 02:10 | Сообщение # 21 |
Майор
| Сайлос Чого на Сайті нема Нових Фільмів???
|
|
| |
Sailos | Дата: Понеділок, 16.06.2008, 20:00 | Сообщение # 22 |
Admin
Повідомлення: 43
| Quote (FAZER) Сайлос Чого на Сайті нема Нових Фільмів??? Буду над цим працювати. Просто зараз екзамени, часу трохи не стає А з модераторів тільки ти щось робиш Quote (SERafin) Привіт. можете залити фільм ( Не шутите з Зоханом)?Якщо можна з Українським переводом Зробіть на сайті скачку фільмів з Torrent це прикольніше ,але вам видніше. Щоб трекер зробити потрібно мати певні фінанси. Поки що сайт такими не володіє. Але можливо в майбутньому це зміниться і поставимо не тільки трекер.
|
|
| |
SERafin | Дата: Понеділок, 16.06.2008, 20:07 | Сообщение # 23 |
Рядовой
| спс)
|
|
| |
FAZER | Дата: Понеділок, 04.08.2008, 18:54 | Сообщение # 24 |